Livestreams via Youtube, Facebook, Twitch, etc.

Momenteel zitten de horecazaken en (de meeste) theaters weer dicht. Rhandor Events heeft gemerkt dat veel ondernemers behoefte hebben hun gasten via social media te bereiken. Daarom is Rhandor Events begonnen om streaming video en audio diensten te leveren. 
Deze registratie kan met 1 camera en 1 geluidsbron, maar uiteraard ook met meerdere camera's en meerdere geluidsbronnen, alles in Full HD en stereo.
Ook is het mogelijk om alle visuals, zoals logo's of stills in beeld en dergelijke, door Rhandor Events te laten ontwerpen zodat het een live stream in uw eigen huisstijl wordt.
Interesse? Informeer naar de mogelijkheden! 

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

De inwerkingtreding van de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op 25 mei 2018 houdt ondernemers flink bezig. De AVG geldt voor iedereen die zich bezighoudt met verwerven, opslag en verwerking van persoonsgegevens. Dat begint al bij het verzenden van een factuur of nieuwsbrief.
Om duidelijk aan te geven welke gegevens Rhandor Events gebruikt, hebben wij in het menu onder de optie contact een AVG pagina aangemaakt. Op deze pagina worden een aantal vragen kort en bondig beantwoord.

Nu ook standbouw door Rhandor Events

Vanaf 1 januari is het ook mogelijk om uw beursstand door Rhandor Events te laten ontwerpen en bouwen. Door het gebruik van trussen in vele soorten en maten en diverse soorten verlichting kan Rhandor Events uw stand in vrijwel iedere gewenste vorm tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden. Ook het uitlichten van uw producten is geen enkel probleem met onze vele soorten led- en gasontladingslampen.

Vanaf 1 januari 2016 geen losse (droge) verhuur meer.

Met ingang van 1 januari 2016 stopt Rhandor Events met droge verhuur.
Het is vanaf die dag niet meer mogelijk om bijvoorbeeld een setje parren, cd-spelers, een geluidset of losse drive-in show (zonder bediening) op basis van afhaal te huren. Uiteraard blijft Rhandor Events wel gewoon complete producties uitvoeren.
Voor het huren van losse apparatuur verwijzen wij u graag door naar Stuif Entertainment in Veenendaal

Nieuwe website

Na 3 jaar werd het tijd voor een nieuwe website. Deze site biedt meer mogelijkheden dan de oude site. De belangrijkste informatie is via het keuzemenu aan de bovenzijde van de pagina te vinden en alle eventueel aanvullende informatie wordt in de linker kolom getoond.  In de nabije toekomst zal ook een fotoalbum en gastenboek worden toegevoegd.